Chr. Lyceum

Veerallee, Zwolle in Zwolle, ( Toon op kaart )

291 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Lyceum foto

Op Chr. Lyceum vind je 133 klassenfoto’s en 291 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

"Bekende" leraren uit die tijd (de aardigste noemden wij 'oom' of 'tante': dus Oom Jan (van Dijl), een fantastische geschiedenisleraar, tante Jo (achternaam), zij gaf o.

"Bekende" leraren uit die tijd (de aardigste noemden wij 'oom' of 'tante': dus Oom Jan (van Dijl), een fantastische geschiedenisleraar, tante Jo (achternaam), zij gaf o.a. godsdienst, oom Joop (Runhaar), een heel goede wiskundeleraar: hij heeft boekjes met de namen van al zijn leerlingen in de loop der jaren! Ook niet vergeten: de lerares Frans, die later met de conrector trouwde... Een heerlijke tijd gehad - maar waar zijn onze 'medeleerlingen' (alleen Bert Timmerman nog maar 'gezien')?

Chr. Lyceum, 1955

Wij hadden een wiskunde docent die wij de Bulle noemden.

Wij hadden een wiskunde docent die wij de Bulle noemden. Op 1 april 1957 hebben wij een wekker onder de vloer gestopt die om het kwartier afliep. Ik zal maar niet vertellen hoe dat verder ging.

Chr. Lyceum, 1956

meneer de Boer van wiskunde (kaal) Dick Weelinkmet lang haar, Renzo de Nood, meneer Boef (scheikunde) Age van Dalfsen, mijn "concurrent" in natuur/scheikunde, Bep Lokhorst, Gerjo van Oene WAAR ZIJN ZE GEBLEVEN??.

meneer de Boer van wiskunde (kaal) Dick Weelinkmet lang haar, Renzo de Nood, meneer Boef (scheikunde) Age van Dalfsen, mijn "concurrent" in natuur/scheikunde, Bep Lokhorst, Gerjo van Oene WAAR ZIJN ZE GEBLEVEN??

Chr. Lyceum, 1969

?