Chr. Lyceum

Veerallee, Zwolle in Zwolle, ( Toon op kaart )

295 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 133
  • Schoolgenoten 295

Op Chr. Lyceum vind je 133 klassenfoto’s en 295 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 144

"Bekende" leraren uit die tijd...

"Bekende" leraren uit die tijd (de aardigste noemden wij 'oom' of 'tante': dus Oom Jan (van Dijl), een fantastische geschiedenisleraar, tante Jo (achternaam), zij gaf o.a. godsdienst, oom Joop (Runhaar), een heel goede wiskundeleraar: hij heeft boekjes met de namen van al zijn leerlingen in de loop der jaren! Ook niet vergeten: de lerares Frans, die later met de conrector trouwde... Een heerlijke tijd gehad - maar waar zijn onze 'medeleerlingen' (alleen Bert Timmerman nog maar 'gezien')?

2002, Hannie

Wij hadden een wiskunde docent...

Wij hadden een wiskunde docent die wij de Bulle noemden. Op 1 april 1957 hebben wij een wekker onder de vloer gestopt die om het kwartier afliep. Ik zal maar niet vertellen hoe dat verder ging.

2002, Sipko

meneer de Boer van wiskunde (k...

meneer de Boer van wiskunde (kaal) Dick Weelinkmet lang haar, Renzo de Nood, meneer Boef (scheikunde) Age van Dalfsen, mijn "concurrent" in natuur/scheikunde, Bep Lokhorst, Gerjo van Oene WAAR ZIJN ZE GEBLEVEN??

2002, Deleted
?