Chr. L.T.S.

Kaliumweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

233 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. L.T.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. L.T.S. foto

Op Chr. L.T.S. vind je 14 klassenfoto’s en 233 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in de klas met Hans Arink, Luckner ?, Boomker, Jan Martijn van de Wetering.

Ik zat in de klas met Hans Arink, Luckner ?, Boomker, Jan Martijn van de Wetering. Herrinneringen: Electroleraar Osinga: ging door het lint toen wij hem opsloten in het magazijn, had kennelijk last van claustrofobie, hij sloeg de deur er uit met een voorhamer. En dat terwijl de lokalen nog geen week nieuw waren opgeleverd. Klasgenoot Jopie van Zwol, spoot met een brandslang de plafondtegels naar beneden, dat gebeurde in diezelfde week. Tegenwoordig woon ik in Heerde, ben getrouwd met Marjan Schaafsma en wij hebben 3 kinderen. Mijn beroep is orgelmaker

Chr. L.T.S., 1967

Klas M3B.

Klas M3B. Mijn herinnering is dhr Koelewijn zijn witte BMWtje

Chr. L.T.S., 1966

Schoolkamp vond ik erg leuk in de eerste (moest ik nog buiten zitten met Jolanda Kromhout omdat we bij de "jongens" in de tent waren gekropen).

Schoolkamp vond ik erg leuk in de eerste (moest ik nog buiten zitten met Jolanda Kromhout omdat we bij de "jongens" in de tent waren gekropen). Alle playback shows (Selena, Fun Fun en Paula Abdul). En de jongens waren ook leuk! Roland ik denk nog graag aan je terug, kben benieuwd of je nog steeds op een model lijkt ;-)

Chr. L.T.S., 1987

?