Chr. L.T.S.

Kaliumweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

241 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Chr. L.T.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 14
  • Schoolgenoten 241

Op Chr. L.T.S. vind je 14 klassenfoto’s en 241 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 167

Ik zat in de klas met Hans Ari...

Ik zat in de klas met Hans Arink, Luckner ?, Boomker, Jan Martijn van de Wetering. Herrinneringen: Electroleraar Osinga: ging door het lint toen wij hem opsloten in het magazijn, had kennelijk last van claustrofobie, hij sloeg de deur er uit met een voorhamer. En dat terwijl de lokalen nog geen week nieuw waren opgeleverd. Klasgenoot Jopie van Zwol, spoot met een brandslang de plafondtegels naar beneden, dat gebeurde in diezelfde week. Tegenwoordig woon ik in Heerde, ben getrouwd met Marjan Schaafsma en wij hebben 3 kinderen. Mijn beroep is orgelmaker

2002, Jan

Klas M3B. Mijn herinnering is ...

Klas M3B. Mijn herinnering is dhr Koelewijn zijn witte BMWtje

2002, Gerrit

Schoolkamp vond ik erg leuk in...

Schoolkamp vond ik erg leuk in de eerste (moest ik nog buiten zitten met Jolanda Kromhout omdat we bij de "jongens" in de tent waren gekropen). Alle playback shows (Selena, Fun Fun en Paula Abdul). En de jongens waren ook leuk! Roland ik denk nog graag aan je terug, kben benieuwd of je nog steeds op een model lijkt ;-)

2002, Deleted
?