Chr. lagere school Eben Haëzer

Amsteldijk Ouderkerk aan de Amstel in Ouderkerk aan de Amstel, ( Toon op kaart )

213 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. lagere school Eben Haëzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 213

Op Chr. lagere school Eben Haëzer vind je 26 klassenfoto’s en 213 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 163

Zie ik Esther Molleman ineens ...

Zie ik Esther Molleman ineens staan, meid wat hebben wij afgegiecheld samen, ook nog na de lagere school. En er waren natuurlijk nog veel meer meiden waar ik mee gegiecheld heb, zoals met Jolanda Bedet, mocht ik een keer bij haar slapen met haar verjaardag, "zakken" we door het logeerbed heen. Of we nog geslapen hebben, nee natuurlijk niet:D. Het verhaal van de rode meester Niessen, ja wie herinnerd zich dat niet. Ook Ronald van Dijk en Menno Daalder zaten bij mij in de klas. Dan nu nog iets over de leerkrachten. De kleuterjuffen daar kan ik mij niets meer van herinneren. Dan klas 1+2 had ik juf Huisman, klas 3+1e helft 4 meester Bart, van de 2e helft 4e klas tot 2e helft 6e klas meester Niessen en dan het laatste half jaar meester Belgraver, die toen ook veel ziek was. En aan het eind van de 6e klas natuurlijk de afscheidsmusical, die door Carolien Sonnenberg geschreven was, met muziek en liedjes erbij, was toch wel heel bijzonder. Raak nooit helemaal het liedje van de Spoken van middernacht kwijt, en zong dat nog weleens voor mijn kinderen als het onderwerp op spoken kwam.

2002, carla

Zat samen met Henk Beun, Piet ...

Zat samen met Henk Beun, Piet Coevert, Kees Molleman, Jan Kalf, e.a in de klas.

2002, Deleted

Hele leuke tijd, met Johan de ...

Hele leuke tijd, met Johan de Wit, Henk Sonnenberg als vrienden. Mijn favoriete leraren waren Belgraver en Verheul. Alleen die stank van die kleiovens .....

2003, Deleted
?