Chr. lagere school

Burgemeester Bletzstraat Driemond in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. lagere school foto

Op Chr. lagere school vind je 26 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kwam in de derde klas op deze school zat voor die tijd in weesp op school.

Kwam in de derde klas op deze school zat voor die tijd in weesp op school. Juf van Vuure was de eerste juf die ik had. Andere leraren waren Krouwel,Alberts,Krul(handwerk).

Chr. lagere school, 1965

Veel lachen met Desiree van der Heide, Ingrid Kerremans en Yvonne Samplonius.

Veel lachen met Desiree van der Heide, Ingrid Kerremans en Yvonne Samplonius. De klas werd 6 jaar lang geregeerd door Patricia de Haan en Christel Fokker. Handwerken bij juffrouw Lans, gymleraar (enge gluurder) Kingma, hoofdmeester Dalmulder (een lange sportieve man), meester Krouwel van de vijfde klas (de oudste meester van de school), meester Westerink (de jongste meester van de school maar met baardje) in de vierde klas, meester van Zijtveld van de derde (wat een lieve man), juffrouw van het Lindehout (een alternatieve spring in het veld met 's winters een muts waar haar paardestaart aan de bovenkant uitkwam) in de tweede en juffrouw Meijer (lieief en later getrouwd met meester Van Zijtveld).

Chr. lagere school, 1976

meester krouwel he die vergeet je toch niet he! Volgens mij woont hij nu in frankrijk nou is misschien maar beter ook komt hij daar misschien een beetje tot rust na al die jaren stress! In deze tijd ging ik toch wel veel met dounia, eva, karis, karin om!

meester krouwel he die vergeet je toch niet he! Volgens mij woont hij nu in frankrijk nou is misschien maar beter ook komt hij daar misschien een beetje tot rust na al die jaren stress! In deze tijd ging ik toch wel veel met dounia, eva, karis, karin om! En racha niet te vergeten!

Chr. lagere school, 1989

?