Chr Lagere Agrarische School

Haverstukken 6-8 in Drachten, ( Toon op kaart )

129 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr Lagere Agrarische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr Lagere Agrarische School foto

Op Chr Lagere Agrarische School vind je 11 klassenfoto’s en 129 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Boonstra van Nederlandse les, Gal, Soeten van dierenhouderij zijn een paar leraren die me te boven komen.

Meneer Boonstra van Nederlandse les, Gal, Soeten van dierenhouderij zijn een paar leraren die me te boven komen. Conny de Pril, Piet Teeninga, Marga... Weet effe geen namen meer. Net even het stukje van Petra Braam gelezen en ja die ken ik nog wel. Plus een aantal namen die zij al noemde : Piet-Jan, Erik Kuhn, Richard Bron, Johan....

Chr Lagere Agrarische School, 1984

Ben in de 3e klas begonnen (geloof 3A).

Ben in de 3e klas begonnen (geloof 3A). We zijn aan het eind van dat schooljaar naar Denemarken geweest, prachtige ervaring was dat, met meneer Boer en Wassenaar. Kan me klas 4B nog het beste herinneren, Jos de Roos, Anton Welvering, Roelof Hof, Eddie de Wind, Jan Pruiksma. Was erg gezellig jaar (1981-1982)hebben heel wat lol getrapt, kan me nog herinneren dat meneer Soet Eddie de Wind eruit stuurde en dat Eddie zijn bureau over de kop gooide en daar nog een bovenop de deur zo hard dichtgooide dat het raam ernaast in diggelen viel.

Chr Lagere Agrarische School, 1980

ik ben in de derde klas van de agrarische school begonnen en die laatste 2 jaar waren ontzettend leuk !! heb veel plezier gehad .

ik ben in de derde klas van de agrarische school begonnen en die laatste 2 jaar waren ontzettend leuk !! heb veel plezier gehad .ik kan me conny de pril nog herrineren en anneke ,martha.

Chr Lagere Agrarische School, 1983

?