Chr. Lagere Agrarische School

Poppenharelaan 1 in Coevorden, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Lagere Agrarische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Lagere Agrarische School foto

Op Chr. Lagere Agrarische School vind je 4 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dhr.

Dhr. Heys als hij vroeg naar je huiswerk en je had het niet bij je dan zei je maar heknie..... dan zei hij steevast hekny is een pony en dan zwaaide er meestal wel wat en dat was niet altijd prettig ( maar wel verdiend ) Corvee met jan H, gerritjan S, klumpertie, kromme dat was altijd wel gaaf dikke lol gehad maar ja school was in mijn ogen een noodzakelijk kwaad

Chr. Lagere Agrarische School, 1976

Veel lol hebben leraar die door koe op de voet getrapt word Directeur die de bijnaam kippe had vanwege zijn ontzettend rode wangen/hoofd bij kwaadheid .

Veel lol hebben leraar die door koe op de voet getrapt word Directeur die de bijnaam kippe had vanwege zijn ontzettend rode wangen/hoofd bij kwaadheid . en nog veel meer

Chr. Lagere Agrarische School, 1982

Iedereen noemde de drecteur "Kippe".

Iedereen noemde de drecteur "Kippe". We hebben veel lol gehad, vooral de lessen van dhr Bult waren favoriet (achteraf denk ik wel wel eens wat waren wij tuig)

Chr. Lagere Agrarische School, 1979

?