Chr. Lager Onderwijs Koningin Wilhelminaschool

Crooswijksesingel 18 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

155 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Lager Onderwijs Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Lager Onderwijs Koningin Wilhelminaschool foto

Op Chr. Lager Onderwijs Koningin Wilhelminaschool vind je 45 klassenfoto’s en 155 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner mij Meneer Luhrmann, Meneer Kopmels, Juffrouw de Munck en Juffrouw Kroese.

Ik herinner mij Meneer Luhrmann, Meneer Kopmels, Juffrouw de Munck en Juffrouw Kroese. Ik vond het erg streng daar. Heel even zat ik in de klas bij Meneer Cor Rosbergen, die ik veel later nog regelmatig zag. Juffrouw de Munck was wel lief, maar met juffrouw Kroese had ik regelmatig strijd. Op maandag werd er gemout bij de naastgelegen Heineken brouwerij en rook de hele school naar bier. Vriendinnetje in de tweede klas: Hilda Gijssen. Andere namen: Fred Munts, Ronald Koster, Nico Punselie, Maarten van Dongen.

Chr. Lager Onderwijs Koning..., 1960

Heel gek maar kan me best nog veel herinneren.

Heel gek maar kan me best nog veel herinneren.Leraren aardema,mevrouw Zeeman,meester Nix,Meneer Jonkvorst,van Puffelen,mevrouw Kroese en mevrouew Stam.Klasgenoten:Richard den Haan,Matthijs,Robert Wolfers,Richard Kriek,Marin Dekker,Robert Huisman,Marcel Kremers,Cyntia,suzanne,Mercedes,Raquel,Feride,Jimmy Choto,Mildo de Groot,Mila,Henny,Irene,Lenie,Mildred en Jacqueline Treijtel,Wim Lammers.Zo heb ik geloof ik zo beetje de hele klas genoemd.Eeen paar jaar geleden was er een reunie en vond het erg jammer dat er bijna niemand uit onze tijd aanwezig was.

Chr. Lager Onderwijs Koning..., 1975

Heb vanaf de kleuterschool tot in de 4e klas op deze school gezeten en ben toen verhuist naar Lombardijen.

Heb vanaf de kleuterschool tot in de 4e klas op deze school gezeten en ben toen verhuist naar Lombardijen. Zat o.a. bij Juf.Kopmels en Mr. Spee in de klas mijn beste vriendin was Jopie v.d.Horst die emigreerde naar Australie, jaren geleden was ze terug in Holland heb ik gehoord maar heb haar nooit meer gezien of gesproken. Wij hadden volgens mij ook ongeveer het eerste buitenlandse kind in de klas, zij heette Ciska. Mijn oudere zussen Ann en Coby zaten ook op deze school.

Chr. Lager Onderwijs Koning..., 1961