Chr. Kleuterschool Timorplein

Zeeburgerdijk 70 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Kleuterschool Timorplein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 46

Op Chr. Kleuterschool Timorplein vind je 19 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 40

Ik kan mij niet veel meer heri...

Ik kan mij niet veel meer herinneren,ik weet alleen dat deze school bijna aan het einde van de Zeeburgerdijk was richting Borneostraat,deze school had volgens mij ook een ingang op het Timorplein

2003, Betty

Als dit een christelijke kleut...

Als dit een christelijke kleuterschool was zat ik op deze school.Ik heb geen idee hoe hij in werkelijk heette.Ik weet nog dat de directrice juf van de brink heette.Haar zuster was ook juf, en ze hadden ook nog een schoonzuster en die was ook juf.Die heette de soete of de soeter.Ik kan mij ook nog herrinneren dat in 1963 de school vijftig jaar bestond, dat was groot feest. De school had ook een ingang aan het timorplein.Wie kan mij vertellen of dit de juiste school is?En wie kan mij meer over de school vertellen, er is zo weinig over deze school bekent.

2003, marja

De juffen ... juffrouw de Soet...

De juffen ... juffrouw de Soete en juffrouw van den Brink en inderdaad de zandbak waar ik eens zo'n zware ronde balk op mijn voet(je) kreeg ..... Van mijn klasgenootjes herinner ik me de zusjes Paanen (Ellen en Freddie daar ben ik ook mee naar de lagere school gegaan) en Gerrie Stroeve, Lola Kuiten (die ook naar diezelfde lagere school ging) en praktisch al mijn buurjongens en meisjes die ook op dat schooltje zaten.... Peter iets met Moor... (zijn vader was schilder)Inmiddels weet ik het weer Peter Moorman.... ik woonde er tegenover boven de Garage mijn 7 jaar jongere broer Ronald heeft er ook opgezeten en inderdaad Marja de Wee het klopt het is die school en die had twee in/uitgangen en die juffen dat klopte ook en ik ben ook nog naar die reunie geweest samen met mijn moeder en broertje.... god wat een tijd geleden allemaal die juf. de Soete herkende ik meteen op die klassen foto ..... die vrouw werd maar niet ouder en bleef maar juf op die school.... ik weet niet of zij nu nog leeft juf. van den Brink in ieder geval niet meer maar ik weet van tot nog niet zo heel lang geleden dat juffrouw de Soete nog altijd leefde... zij was mijn juf op die school .. ik zal mijn moeder vragen die weet misschien nog wel iets meer..... ondertussen ook Freddie Paanen(de zus van Ellen Paanen) nog gesproken en die wist dat die andere van die tweeling Peter heette....ik heb ook al veel van mijn klasgenoten van de lagere school gevonden en ook van de Mulo Ga op zoek naar oude foto's.... wie mij wil vertellen over zijn herinneringen louzzzie api hmstipcom ik zou het heel erg leuk vinden.... ps die foto van sept 54 is in die zandbak genomen kijk maar eens goed !!!!!

2003, Irene Louise
?