Chr. Kleuterschool Plattenburg

Plattenburgerweg in Arnhem, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Kleuterschool Plattenburg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 52

Op Chr. Kleuterschool Plattenburg vind je 9 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 37

De school is later samen gegaa...

De school is later samen gegaan met de Jozef Sarto School. Hier sta ik zelf in het midden van de brug. Aardige juf; naam even kwijt, maar ik kom er nog wel op...

2004, Richard

Ik woonde toen tegenover de sc...

Ik woonde toen tegenover de school,Beeldhouwerstraat, boven de drogist. En was vaak eerder thuis dan mijn moeder, als deze mij naar school had gebracht. De enige naam die ik mij herinner is juffrouw Loef. Later verhuisden wij naar de Slaakweg, de laatste paar maanden ben ik toen op de (rode) step naar de kleuterschool gegaan en ging dan tussen de middag naar mijn opa en oma. Daar moet je tegenwoordig niet aan denken je kind op de step naar een school 5 km verderop te laten gaan.

2004, Deleted

Ik heb prettige herinneringen,...

Ik heb prettige herinneringen, we waren met drie kleuterleidsters. Juffrouw Ad Loeff (Hoofdleidster) Juffrouw Jeanne Grobbe (grappenmaakster) en ik zelf Jufrrouw Jos Simon Wie reageert er? Ik zal binnenkort een foto plaatsen.

2004, Jose
?