chr. kleuterschool Johan Friso

poelestoep? in Sliedrecht, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr. kleuterschool Johan Friso, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr. kleuterschool Johan Friso foto

Op chr. kleuterschool Johan Friso vind je 3 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Niet Poelestoep maar Piet Rijsdijkstoep.

Niet Poelestoep maar Piet Rijsdijkstoep

chr. kleuterschool Johan Friso, 1951

Op zekere morgen gingen we naar school.

Op zekere morgen gingen we naar school. Een groepje kinderen uit de buurt(Korverstoep e.o.). Even voorbij de Boslaan kwamen wij een mijnheer tegen die ik kende als: Jan Poep cq Jan Lorrepoep. Locale voddenboer. Van mijn Opa en overige omgeving, wist ik dat deze man zo heette. Vriendelijk als ik was groette ik dus deze man. "Dag Jan Poep". Hij kwam op mij af en gaf mij een draai om mijn oren. (Toen kon dat nog!!) Rineke den Hartog, mijn buurmeisje ging huilend terug naar huis en ik gewoon door naar school. Weer thuis gekomen wist natuurlijk iedereen wat er was gebeurd. Mijn moeder, 86 nu, heeft het er nog wel eens over!!!! Overigens heb ik geen idee hoe die kleuterschool toen heette. Was gewoon bekend onder de naam Rijsdijkschool.

chr. kleuterschool Johan Friso, 1948

ik weet niet eens zeker of dit wel "mijn" kleuterschool was.

ik weet niet eens zeker of dit wel "mijn" kleuterschool was. Ik zat in de klas bij juffrouw Mudde. Toen wij van school gingen ging ook zij omdat ze een kindje kreeg. Mijn allerbeste vriendinnetje was Corine Bakker (Vogelenzang 10?) Ben helaas haar adres kwijtgeraakt toen ze naar Henegelo (O) verhuisde. Haar vader was Dominee. Zou erg graag willen weten of het goed met haar gaat.

chr. kleuterschool Johan Friso, 1973

?