chr. industrie en huishoudschool

van Eesterensingel in Alblasserdam, ( Toon op kaart )

20 scholieren

Bekijk de volledige pagina van chr. industrie en huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

chr. industrie en huishoudschool foto

Op chr. industrie en huishoudschool vind je 5 klassenfoto’s en 20 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze school heb ik nooit af gemaakt, halverwege het examenjaar ben ik er van afgegaan.

Deze school heb ik nooit af gemaakt, halverwege het examenjaar ben ik er van afgegaan. Zat in 3n was de naaiklas en hadden les van een juffrouw die ook engels gaf en twee verschillende kleur ogen had een bruine en een groene als ik het me goed kan herinneren.

chr. industrie en huishouds..., 1969

Ik heb niet zoveel leuke herinneringen aan deze schooltijd.

Ik heb niet zoveel leuke herinneringen aan deze schooltijd. Allen mevr Vos Godsdienst hebben we veel gepest. (sorry hiervoor)En van mevr van Loon kregen we kookles. wat een ellende, ben dus ook nooit een keukenprinses geworden. Ik heb met niemand meer kontakt. Ik weet wel dat soms gewoon een stel onhandelbare rot meiden waren

chr. industrie en huishouds..., 1977

JUF VOS WERD ALTYD ERG GEPLAAGD NU VINDIK DAT WEL HEEL ERG EN DAN DIE BIARDA DE GYMLERAAR WAT WAS DAT EEN VERVELENDE MAN.

JUF VOS WERD ALTYD ERG GEPLAAGD NU VINDIK DAT WEL HEEL ERG EN DAN DIE BIARDA DE GYMLERAAR WAT WAS DAT EEN VERVELENDE MAN

chr. industrie en huishouds..., 1979

?