Chr. Huishoudschool

Henry Dunantlaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Huishoudschool foto

Op Chr. Huishoudschool vind je 0 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam in 1960 van de Prinses Ireneschool aan de Mariastraat en ging naar de huishoudschool aan de Henri Dunantlaan.

Ik kwam in 1960 van de Prinses Ireneschool aan de Mariastraat en ging naar de huishoudschool aan de Henri Dunantlaan. Klasnr. weet ik niet meer maar ik weet nog wel een aantal namen van klasgenootjes. O.a. Ida Mooiweer, Ineke Woltjer, Edith van der Linden, Rikie Brink, Marja Jonassen, Hillie Galenkamp, 2 Marion's, Liesje Bergsma en Marietje Buurman. Onze klassenjuf was mevr. Visser. Ik heb er les gehad t/m de 3e klas (assistente in de huishouding) en er veel geleerd en plezier gehad. Ik kan me herinneren dat we een keer 3 dagen naar een landhuis gingen en daar toneelstukjes hebben opgevoerd. Juffrouw Tiemens was direktrice en had de wind er goed onder. Marianne de Haan-(Wisse).

Chr. Huishoudschool, 1960

Ik zat in de opleidingsklas ass:d Erzat bij mijn in de klas een meisje dat Ans de Wit heette meer weet ik mijn niet meer te herrinderen.

Ik zat in de opleidingsklas ass:d Erzat bij mijn in de klas een meisje dat Ans de Wit heette meer weet ik mijn niet meer te herrinderen

Chr. Huishoudschool, 1966

Op deze school was ik vriendin met Ietje Bloemendaal.

Op deze school was ik vriendin met Ietje Bloemendaal. Als lerares is mij de engelse lerares het meest bijgebleven. En dan was er nog een men. Aarsen waar wij de taal en geschienis vakken kregen. En dan die vervelende praktijklessen ach waarom heb ik toch ooit voor deze school gekozen..........

Chr. Huishoudschool, 1956

?