Chr. Burgerschool voor U.L.O.

Treslongstraat 4 Hillegom in Hillegom, ( Toon op kaart )

78 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Burgerschool voor U.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Burgerschool voor U.L.O. foto

Op Chr. Burgerschool voor U.L.O. vind je 12 klassenfoto’s en 78 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1958 in deze klas gekomen.

In 1958 in deze klas gekomen. Heb hier zeer goede herinneringen aan o.a. de klasse-avonden, schoolreisjes en examen-feestjes. Een overgetelijke tijd.

Chr. Burgerschool voor U.L.O., 1956

In januari 67 begonnen in de 2e klas nadat ik van school moest verhuizen omdat ik een "conflict" had gehad met een leraar op mijn vorige school in Nieuw- Vennep.

In januari 67 begonnen in de 2e klas nadat ik van school moest verhuizen omdat ik een "conflict" had gehad met een leraar op mijn vorige school in Nieuw- Vennep. Dat ging toevallig over roken, wat volgens Nico wel gewoon mocht. Volgens mij rookten we vooral op de WC na weer eens uit de klas gestuurd te zijn of in het fietsenhok. Toch wel een leuke tijd gehad op school, ook bij mij was Osinga de favoriete leraar, net een mens zogezegd. Na mij schooltijd al rap in dienst getreden bij de marine en daarna ben ik de meeste collega leerlingen uit het oog verloren. Alleen Reintje Klomp zie ik nog wel eens, zelfde baan. Na vertrek van de school trok ik veel op met Piet, maar ja die is helaas al lang geleden gestorven.

Chr. Burgerschool voor U.L.O., 1967

O.

O.a. zaterdags 's morgens zingen bij het orgeltje bespeeld door het hoofd van de school, P. de Vries. Dhr. Visser, veel te goed Dhr. Haitsma, en Keyzer, beiden wonend aan de Wilhelminastaat of -laan.

Chr. Burgerschool voor U.L.O., 1962

?