Chr. Basisschool het Kompas

Dr. Ariënslaan 61 in Zevenbergen, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Basisschool het Kompas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr. Basisschool het Kompas foto

Op Chr. Basisschool het Kompas vind je 20 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Je kan mij altijd een mailtje sturen ******Ik ben tegenwoordig de meeste tijd in Lille noord Frankrijk waar ik een bedrijf heb.

Je kan mij altijd een mailtje sturen ******Ik ben tegenwoordig de meeste tijd in Lille noord Frankrijk waar ik een bedrijf heb. Ik vertegenwoordig wat nederlandse bedrijven in Frankrijk zie ****** Herinneringen aan de zeeverkenners mathijs held waar ik indertijd zeeverkenner was

Chr. Basisschool het Kompas, 1963

Meester den Engelse (bijnaam: de Aap) liet ons wekelijk een psalm of gezang uit het hoofd leren en als je het niet kende, kon je het zo'n 25 keer overschrijven! Door de Schoolbank heb ik Margie Oostdijk weer ontmoet! Leuk!.

Meester den Engelse (bijnaam: de Aap) liet ons wekelijk een psalm of gezang uit het hoofd leren en als je het niet kende, kon je het zo'n 25 keer overschrijven! Door de Schoolbank heb ik Margie Oostdijk weer ontmoet! Leuk!

Chr. Basisschool het Kompas, 1966

Ik kwam hier op 1 april in de tweede klas.

Ik kwam hier op 1 april in de tweede klas. Goede dag om op een nieuwe school te beginnen! In de klas bij juffrouw Broerse (?) die zo goed over de oorlog kon vertellen. Moest direct schuin en aanelkaar schrijven en stukjes uit de bijbel. Ik begreep er helemaal niets van. Ik herinner ik mij nog Juffrouw Blok (mocht je altijd koffie rondbrengen) uit de vierde klas en meester Vreedenburg vijfde klas(of zoiets, die ging nog trouwen) en heel veel klasgenootjes ga ze niet allemaal opnoemen maar wel Ingrid Vliegenthart (kon heel goed pianospelen weet ik nog en hadden een hond die Yvette heette, grr) en Monique van Bentum, Peter en Marja Schulenburch, niet allemaal uit de klas maar we fietsten met z'n allen naar school. En Tilly Heiker en Erna van Drongelen, volgens mij. En Ellen Sinke ben ik nog wezen logeren nadat ik verhuisd ben.

Chr. Basisschool het Kompas, 1974

?