Chr. Basisschool 'De Wijde Blik'

Fokko Kortlanglaan in Ermelo, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr. Basisschool 'De Wijde Blik', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 99

Op Chr. Basisschool 'De Wijde Blik' vind je 4 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 62

Het kamp naar Lunteren, met de...

Het kamp naar Lunteren, met de fiets! We kregen elke dag zakgeld, ik geloof 0,50 ct. Er viel extra te verdienen voor van alles en nog wat. ooit won ik de langslapersprijs. dat het het toenmalige schoolhoofd, de heer Arbon, goed gezien.

2002, Deleted

De spelletjes op koninginnedag...

De spelletjes op koninginnedag weet ik me nog goed te herinneren. Klasgenootjes waren o.a. Brenda, Dirk, Engelien, Jantje. Als ik me goed herinner werd de hoofdmeester Postduif genoemd...

2002, Coise

Ik weet niet zo heel veel meer...

Ik weet niet zo heel veel meer van deze tijd, maar de spelletjes op koninginnedag kan ik me nog wel herinneren.. Natuurijk ook het schoolhoofd - de heer Arbon. Hij had heel spannende verhalen over de oorlog en een vaste rechterhand ;-) Meester ven de Ven met zijn gitaar vergeet je natuurlijk nooit meer. En boodschappen doen bij het winkeltje van van Asselt

2003, Diko
?