Chr Basisschool de Schalm

Kerkstraat 60 in Alblasserdam, ( Toon op kaart )

221 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr Basisschool de Schalm, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 47
  • Schoolgenoten 221

Op Chr Basisschool de Schalm vind je 47 klassenfoto’s en 221 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 146

Ik kom nog vaak in Alblasserda...

Ik kom nog vaak in Alblasserdam en rij dan gelijk ff langs de school (en langs het huis waar ik opgegroeid ben ik de Kerkstraat). Erg goede herinneringen aan de school Meester Ham en Boogaard. Iedereen die me te pakken wil krijgen petervdhelm at hete mail. Grtz, Peter

2002, Peter

Van Ham in klas 3 was de eerst...

Van Ham in klas 3 was de eerste borstel die ik naar mijn hoofd kreeg. klas 4 met een saaie sinnema ofzo. Klas 5 was de leukste klas van mijn schooltijd met Boorgaard, die bananen jatte van je en vervolgens naar de super liet gaan om een nieuwe te kopen. Vander Velde pas hoofdmeester kon heel mooi voorlezen. én natuurlijk de musical en zomerkamp naar de drunense duinen dat laatste was erg leuk, heel de week kogels en hulzen zoeken.

2002, Jan-Cees

de fijne tijd die wij met elka...

de fijne tijd die wij met elkaar gehad hebben, blijven in je herinnering plakken. Mijn schoolvrienden Berrie Verschoor,Bram Jagt, Hans en Nico Schol, Fred Boon,Chris Bosse en vriendinnen Lina Treure, Ria Huisman, Dieneke de Jong, Ankie Valk

2003, Hans
?