Chr Agrarische Hogeschool

De Drieslag 1 in Dronten, ( Toon op kaart )

538 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chr Agrarische Hogeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Chr Agrarische Hogeschool foto

Op Chr Agrarische Hogeschool vind je 12 klassenfoto’s en 538 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het klaverjassen met Nieboer, Emmer, Turk, Dikkie, Ham en Bokkie Wokkie in de pavruimte van 3 beneden waarbij Bokkie Wokkie elke keer "genaaid" werd, weergaloos!!! Waar zijn alle 3 beneden bewoners (Bokkie Wokkie, Emmer, Kloot, Dikkie, Ham, Turk, Wiep etc

Het klaverjassen met Nieboer, Emmer, Turk, Dikkie, Ham en Bokkie Wokkie in de pavruimte van 3 beneden waarbij Bokkie Wokkie elke keer "genaaid" werd, weergaloos!!! Waar zijn alle 3 beneden bewoners (Bokkie Wokkie, Emmer, Kloot, Dikkie, Ham, Turk, Wiep etc.) gebleven??? De watergevechten op de eerste zonnige dag van het jaar, de feesten, koffiedrinken bij Emmer. Later in een villa in "boerenhemel" waar we met zessen gestationeerd waren (Tinus, Vis, Hans en Grietje, Emmer), alleen Tinus nog wel eens tegengekomen. Muziek maken in de kelder, bar in de huiskamer etc. Deze opleiding heeft me één van m'n mooiste tijden gegeven!!!

Chr Agrarische Hogeschool, 1989

Van Harten,Freek Zomer,dhr.

Van Harten,Freek Zomer,dhr.Pellikaan,dhr.Kadijk sport,en de internaten in Ede waar we begonnen Ingenetta en de heer van Loon en de muziekboxen van Jan Hadders .De schoolboerderij van Gehrels.

Chr Agrarische Hogeschool, 1967

de heipaal de raden m.

de heipaal de raden m.n. onderwijsraad vertrek Van Harten, komst Van Dorp 'drieslag twee wijd'Kijkuit USRA 30-jaar jubileum tandemtocht zusterbezoeken veel geleerd veel gedaan

Chr Agrarische Hogeschool, 1984

?