Chistelijke Willem Van Oranje

Kobaltstraat 15 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

148 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Chistelijke Willem Van Oranje, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 28
  • Schoolgenoten 148

Op Chistelijke Willem Van Oranje vind je 28 klassenfoto’s en 148 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 123

Ontzettend leuke jaren gehad o...

Ontzettend leuke jaren gehad op deze school, met als meest levendige herinnering, het door meester Lips op de kop gezet worden om te demonstren hoe het delen door een breuk in z'n werk gaat. Helaas ivm verhuizing naar de Maten het zesde jaar niet kunnen meemaken. Bij Gert vd Scheur en Reino Boon voor de deur nog tegen een boom aangerend, waardoor ik nu nog steeds nagenoeg niets hoor met mijn linkeroor. Na de door Antoinette georganiseerde reunie, helaas vrijwel iedereen uit het oog verloren.

2002, Deleted

Ik ben er maar kort geweest al...

Ik ben er maar kort geweest als leerkracht. Ik begon toen met een vierde klas van ongeveer 40 kinderen. Ik herinner me een reünie van deze groep in de school, waar ik uitgenodigd was.Hans Dorsman was toen m'n onderwijsmaatje !

2002, Wim

Pas in de zesde klas kwamen we...

Pas in de zesde klas kwamen we in de "nieuwe" school aan de Kobaltstraat. Daarvoor zaten we in allerlei noodgebouwen en onze gewone "oude"school was op de Aluminiumweg. Mijn zus Mieke Vink is later járen leerkracht geweest op deze school

2003, Deleted
?