Charlotte de Bourbonschool

Jan Prinslaan in Haarlem, ( Toon op kaart )

219 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Charlotte de Bourbonschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Charlotte de Bourbonschool foto

Op Charlotte de Bourbonschool vind je 57 klassenfoto’s en 219 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester Boerstoel,meester Dikkers,mijn vriendin Anneke Koopman.

meester Boerstoel,meester Dikkers,mijn vriendin Anneke Koopman. Toneeelstukje van onze klas bij het afscheid van Boerstoel,titel"wat zou de meester nou toch doen"of zo iets.

Charlotte de Bourbonschool, 1965

alleen de eerste 3 klassen en een stukje vierde: juffrouw versteeg, juffrouw nijland, juffrouw van asselt rn meester hoekstra.

alleen de eerste 3 klassen en een stukje vierde: juffrouw versteeg, juffrouw nijland, juffrouw van asselt rn meester hoekstra. wel, zoals ik er nu tegenaan kijk, een erg brave en christelijke school; als je niet op het "Sions Jeugdkoor" van de onvolprezen Teke Bijlsma zat, telde je niet echt mee (ik zat er níet op). In de vierde klas verhuisd. Heb de school in het begin erg gemist op die rare Dr. A. Kuyperschool.

Charlotte de Bourbonschool, 1961

andre.

andre.augustinus@outlook.com Herinner mij Ria Nieuwkoop (vond ik leuk), en herinner mij ook mijn vriend Paul Treuren. In 67/68 ging ik verhuizen. Misschien wel goed, want in begin klas 3 zat ik meer op de gang dan in de klas. Juf Woud (geloof ik) kon het niet goed met mij vinden.

Charlotte de Bourbonschool, 1965

?