Charlois Lyceum (dependance)

Karel de Stouteplein in Hoogvliet, ( Toon op kaart )

24 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Charlois Lyceum (dependance), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Charlois Lyceum (dependance) foto

Op Charlois Lyceum (dependance) vind je 0 klassenfoto’s en 24 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De biologieleraar die de 'o' in mijn achternaam vergat, buitengym en tegenwind op de Spijkenisserbrug!.

De biologieleraar die de 'o' in mijn achternaam vergat, buitengym en tegenwind op de Spijkenisserbrug!

Charlois Lyceum (dependance), 1966

Mijn herinneringen aan deze school .

Mijn herinneringen aan deze school ... giechelen op de achterste bank bij de wiskundeles, met mijn vriendin harriët copier. Onze wiskundelerares was mw van Zwanenburg (Zwaantje) en die kon erg blozen. Later kregen we hr van Nieuwkasteele en ging mijn wiskunde bergafwaards. Den daarna ook naar HBS-A vertrokken in Rotterdam. Mijn favoriete vak was frans, en wat ik toen leerde komt me nog dagelijks van pas want frans is mijn werktaal. Ook de nederlandse les van Dupuis was boeiend. Andere klasgenoten waar ik (vaak) mee omging Marijke van der Wal, Lia Tio Liang Nio, Anke Stada, Anke van Tuijl.

Charlois Lyceum (dependance), 1965

Een gezellige kleine school.

Een gezellige kleine school. Ik zat in de klas bij Anke Stada, die heel goed kon hockeyen. De leraar Engels (Sloof?) noemde haar Prima en mij Secunda. Ook herinner ik me de tamelijk losbandige tweeling Dorenbos, zoontjes van zanger Eddy Dorenbos. En in mijn klas zat ook Henk Speksnijder, Spekkie genoemd. Heel leuk was de boottocht over de Ijssel, die we als schoolreis maakten, samen met de vierde klas, die tevens de hoogste klas was, want starters van de dependance. Ik zat ook in de klas bij Nel en een klas hoger zat Job, die iets had met Marianne (achternamen vergeten). Ik fietste vanuit Spijkenisse. Na de derde verhuisden we helaas.

Charlois Lyceum (dependance), 1965

?