Centrum Vakopleiding (Roc van Amsterdam)

Laarderhoogtweg 51 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Centrum Vakopleiding (Roc van Amsterdam), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 7

Op Centrum Vakopleiding (Roc van Amsterdam) vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

3 daagse cursus over cnc sturi...

3 daagse cursus over cnc sturingen... Hier is mijn wiskunde qua hoeken erg goed op het niveau gekomen waar ik nu op werk. Ik heb hier mijn basis cnc diploma behaald zodat ik ten alle tijden kan aantonen dat ik kan programeren. Ik heb hier 1 op 1 les gehad dat betekent dus een prive leraar... Het was erg gezellig met deze man en op deze manier heb ik veel geleerd. Ik ben dus zelfstandig programeur op cnc bewerkingscentra's

2004, Remco

vak opleiding horeca 9 maan...

vak opleiding horeca 9 maanden ik was gelijk zwanger van mijn zoontje erg grappig hoor toen ik examen moest doen was jeremy net 3 wkn oud

2010, Deleted

Hmm 2jaar basisopleiding tot T...

Hmm 2jaar basisopleiding tot Timmerman,maar vlak voor het examen problemen aan mijn vingers(uitgedroogd)meerdere opleidingen vlak voor het examen door die shitzooi niet kunnen afmaken.Verders was het in de tijd dat de twintowers where blown away en stond toen net op de pont bij Zaandam,iedere dag met de scooter heen en weer,verders was ik net een machine daar met handgereedschap.

2010, Deleted
?