Centrum Vakopleiding Administratief

Vlijtseweg in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Centrum Vakopleiding Administratief, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 4

Op Centrum Vakopleiding Administratief vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 3

Ik zat hier als herintreedster...

Ik zat hier als herintreedster op de arbeidsmarkt. Je kon in je eigen tempo opgeleid worden op PDB of MBA niveau en had hier een jaar de tijd voor. Dit was sinds jaren weer mijn eerste serieuze poging om te studeren en ik vond het leuk. De keus was fultime of fulltime, dus man en kinderen (toen 13 en 14) moesten erachter staan. Ik heb er nooit spijt van gehad en ben met glans voor het MBA diploma geslaagd.

2003, Deleted

Personen die ik me nog goed ka...

Personen die ik me nog goed kan herinneren zijn Hilly Jager, Andre ?? (ook geboren op 28 juni) en Agnes

2005, Alien

Heb een rare tijd daar gehad d...

Heb een rare tijd daar gehad door 2 zwangerschappen tussendoor, heeft het iets langer geduurd dan normaal ;-) Maar toch met goed gevolg gehaald en er trots op. Uiteindelijk een mooie baan bij de belastingdienst bemachtigd mededaardoor. Voor iedereen daar die mij nog herinnerd; hallo en leuk jullie weer te 'zien'. Hoor graag van jullie hoe het nu gaat. Vooral Karin, als je iets van je kunt laten horen, zou leuk zijn!

2008, Yvonne
?