CBS Het Bastion (voorheen: CNS De Molenberg)

Von Kropffplein 2 (voorheen: Molenberglaan 33) in Klundert, ( Toon op kaart )

187 scholieren

Bekijk de volledige pagina van CBS Het Bastion (voorheen: CNS De Molenberg), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

CBS Het Bastion (voorheen: CNS De Molenberg) foto

Op CBS Het Bastion (voorheen: CNS De Molenberg) vind je 11 klassenfoto’s en 187 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school over het algemeen.

Leuke school over het algemeen. In de eerste klas bij juffrouw Tillema kwam het schoolbord naar beneden. Jan Ottenvanger een snee in z'n hoofd. In de 2e klas een prijsje ( doosje Lego )gewonnen met tekenen. Tijdens de 3e en 4e klas zaten wij aan de Vestkant, de oude Hervormde school. Ja in de 5e had ik wel mot met Karsten, werd een keer de klas uitgegooid voor iets wat ik niet gedaan had, moest ie later ook bekennen. Had wel leuke dochters trouwens. De zesde klas, ja natuurlijk meester Klop, best wel een driftig mannetje. Hij kon altijd wel goed vertellen. Orgel spelen en bouwen was zijn hobby. En ik heb nu een lieffieeeeeee. Contact? mail antoniehollemans op home pnt nederl. Geheimschrift want dit programma verknalt het adres Vraag het anders aan mijn kinderen. Ik doe het zo maar even.

CBS Het Bastion (voorheen: ..., 1963

den Engelsen.

den Engelsen

CBS Het Bastion (voorheen: ..., 1990

De school.

De school

CBS Het Bastion (voorheen: ..., 1986