CBS Groen van Prinstererschool

Groen van Prinstererlaan 55a in Amstelveen, ( Toon op kaart )

250 scholieren

Bekijk de volledige pagina van CBS Groen van Prinstererschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

CBS Groen van Prinstererschool foto

Op CBS Groen van Prinstererschool vind je 25 klassenfoto’s en 250 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

op school gekomen in klas 5 bij meester v/d Ham, was een klas met 5/6 bij elkaar,Jannie Bakker,Karin De Jong,Anita de Haan,Hilda,Marion,Herma,Andre,Paul,Age,Rord,Wieger,Wieger-Jan,Nelleke.

op school gekomen in klas 5 bij meester v/d Ham, was een klas met 5/6 bij elkaar,Jannie Bakker,Karin De Jong,Anita de Haan,Hilda,Marion,Herma,Andre,Paul,Age,Rord,Wieger,Wieger-Jan,Nelleke.enz.Waren maar 2 jaren maar wel leuk,Met meester de Ridder nog naar een tvopname geweest waar Boudewijn de Groot optrad.

CBS Groen van Prinstererschool, 1971

Fav.

Fav. leraar: Pelle (derde klas). Eerste liefde, in de derde klas al, (die, die je NOOIT meer vergeet: (4 letters, wie 't weet mag 't zeggen, maar ze staat niet op de klassenfoto) Ben vooral op zoek naar Alice Huisman, Rina Bakker (inmiddels gevonden!) Marjan Colijn, Gerda Dekker, Henriëtte Strobel (uit de zesde klas, danste en zong later bij Dschingis Khan!) en natuurlijk : Mariëtte Stahlie !

CBS Groen van Prinstererschool, 1961

Mijnheer van den Ham alias "HAMMETJE" en een lerares uit de 2e klas die me onder de kraan had gehouden.

Mijnheer van den Ham alias "HAMMETJE" en een lerares uit de 2e klas die me onder de kraan had gehouden. Ik ben haar naam kwijt, maar goed ook, anders had ze nu van mij nog snel effe zwemles gehad dat rotw..f. hahaha

CBS Groen van Prinstererschool, 1956

?