CBB (Centrum Beroeps en Beroepsopleidingen ?)

Bornerbroeksestraat ? in Almelo, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van CBB (Centrum Beroeps en Beroepsopleidingen ?), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 18

Op CBB (Centrum Beroeps en Beroepsopleidingen ?) vind je 1 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 18

Ik heb er een hele leuke tijd ...

Ik heb er een hele leuke tijd gehad, veel vrienden gehad daar.Kon met iedereen daar goed overweg,docenten oa:Rene Wevers(houtbewerking)-René heeft mij heel veel geholpen om de goede weg in te slaan. Mede door hem, ben ik nu wie ik ben, in positieve zin!!,Chris (metaalbewerking),André, Tineke, meer herinner ik me er op dit moment niet, maar dat komt nog wel weer!! Mede schoolgangers oa: Gerrit Brummer(Is jammer genoeg al Overleden)was na de CBB mijn beste Kameraad, Richard v/d Kemp, Martin Vermaat, Gisela, Inger Lohuis, Roelof, Henk Bloemhof(Ook al Overleden),Ton (Overleden), de volgende keer schieten me wel meer namen te binnen?

2003, Deleted

in die periode deden wij de op...

in die periode deden wij de opleiding voor bejaardenhelpende

2004, Deleted

zat 3 maanden in de klas van d...

zat 3 maanden in de klas van de administratie, daarna heb ik in de hout gezeten bij rene. heb ook een tijdje op het trainingscentrum gezeten bij joop kruithof

2004, Deleted
?