Catamaran Bentinck, voorheen Bentinckschool

Bentinckstraat 78 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

368 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Catamaran Bentinck, voorheen Bentinckschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Catamaran Bentinck, voorheen Bentinckschool foto

Op Catamaran Bentinck, voorheen Bentinckschool vind je 124 klassenfoto’s en 368 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in de klas bij meester v.

Ik zat in de klas bij meester v.d. Vlugt, die met een lineaal op je vingers mepte en juffrouw van Campen. De gymnastiekleraar was mijn favoriet, naam vergeten.

Catamaran Bentinck, voorhee..., 1950

Ik heb daar op de kleuterschool en de basisschool gezeten.

Ik heb daar op de kleuterschool en de basisschool gezeten. Op de kleuterschool stonden jufr van Drie, Kempen, Mollier en Hilberts. Ik zat bij juf Hilberts in de klas. Ik weet nog enkele namen van de leerkrachten op de lagere school Ik heb gezeten bij jufr. Middelkoop (5de klas en zij trouwde dat jaar), Heitlager(6de klas), de Vries( 2de klas), Bos (1ste klas), meester van de Vlught (4de klas), meester Roodnat (3de klas) Verder waren er nog jufr Speets Verhoeven, Weggeman en de meesters Stellingwerf, Plooi ( had altijd hondje bij zich), en Purperhart Een mooie school met een mooie trap. De kartonnetjes melk voor de zwarte kachel, waardoor de melk warm en vies werd. Een leuke handenarbeid leraar ( van Loenen). De gymleraar heette Houweling o.i.d. In de zesde klas zijn we op kamp naar Bladel geweest. Verder herinner ik mij de schooltuinlessen waar we op de fiets heen gingen en we gingen met de bus naar het schoolzwemmen. Namen van klasgenoten die ik me herinner zijn Carolien Iske, Linda deMelker, Sandra Schonenberg, Anja Lieben, Jenny Kemper, Truus de Rooi, Anka Pecko, Ellen, Greetje, Nanda den Hoed, Mario Sterker, Jennefer, Michel, Marja Oosterbaan, Lia Kerkhof, Rene, Niek,Evert Windt, Jan Peter, Jonny Webbers, Martin, Freddy Hoeven, Olaf Borawitz, Theo, Aty en Bryan. Hoe iedereen eruit zag kan je op de klassefoto zien.

Catamaran Bentinck, voorhee..., 1965

Ik kan me niet zoveel herinneren uit die schooltijd.

Ik kan me niet zoveel herinneren uit die schooltijd. Heb ook geen enkele foto uit die tijd. Wie kan mij daaraan helpen? Ik zal blij zijn met een kopietje!!! Ik weet wel nog enkele leerkrachten. Juffrouw Heytlage, juffrouw de Vries, meester Stellingwerf en meester van der Vlugt. Ik zat in de klas met Jan Hillegers, andere Jan, Dirk Blikkenhorst, Jaap...., Anneke Heppener, Anita Filipsen, Lydia Becker, Hilda Zandbergen, Marja Laagwater, Ria Esteje, Joke Pool en......... Grappig, nu ik namen verder zie. Anneke, jarenlang mijn vriendin, en ik gingen vaak Lydia ophalen herinner ik me. Ook Hilda, die woonde op de Catskade. Wij woonden precies aan de overkant van het water. En Dirk, ik vond het ook erg leuk om je weer gesproken en gezien te hebben. Dirk heeft een voorstel tot een reunie, lijkt me erg leuk!! Bij Dirk en mij kunnen jullie terecht als jullie een reunie ook leuk vinden.

Catamaran Bentinck, voorhee..., 1964

?