Carillon

Triangeldreef 21

277 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Carillon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 46
  • Schoolgenoten 277

Op Carillon vind je 46 klassenfoto’s en 277 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 120

tweelingzus Alice, beiaard 171...

tweelingzus Alice, beiaard 171

2002, Deleted

Best bijgebleven: Eens was de...

Best bijgebleven: Eens was de vlaggenpaal op de speelplaats losgemaakt (voor het weekend was er een feest). De maandag erop kwam ik voor de verandering eens vroeg naar school, ik leunde ertegen en hij viel om. Blijkbaar niet goed vastgemaakt. Hij stuiterde tegen de grond en het oranje uiteinde brak in stukken. ... Tot op heden is hij nog steeds niet gerepareerd. De kleuterklas Ik herinner me nog erg goed dat ik met een letter puzzel bezig was. En dat de fotograaf de foto's nam met de fameuze blokken. Meer ...? Nee! 1e klas. Aap, noot, mies .. 2e klas. De klassefoto en mijn spreukbeurt over rakketten, de ruimte en satellieten. 3e klas. Hmm, staat me niet zo veel meer van bij. 4e klas. Ruzzie met Menno bij de sportzaal. Die muur deed erg zeer. 5e klas. Op bezoek bij de leraar die met zijn fiets gevallen was. Oei wat zag zijn gebid eruit! Was niet leuk, wel het koffie rond brengen. 6e klas. Eens als kerstman door de school gelopen. Een eerste klasser: "Kerstman waarom bent u zo klein?" Ehmmmm. Mocht elke week met Raymond samen een goochel act doen. Erg tijd rekkend en erg plezierig om te doen. Bah zangles: Moest vaak alleen zingen omdat de leraar mij zo'n mooi stem vond hebben. Oudste bekende: Mike. Meest opgetrokken met: Ronnie en Mike. Meeste jaren samen in de klas Lars (t/m Havo 5). Kwam tegen op de meest onverwachte plekken: Esther.

2003, Alexander

Daarna nooit meer een kasteel ...

Daarna nooit meer een kasteel uit melkpakken gebouwd (vele tientallen melkpakken, vreemd dat ik die lucht niet kan herinneren...)

2003, Deleted
?