Carel Fabritiusschool

Kloosterkade in Delft, ( Toon op kaart )

352 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Carel Fabritiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Carel Fabritiusschool foto

Op Carel Fabritiusschool vind je 102 klassenfoto’s en 352 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De namen van klasgenoten die ik mij nog herinner staan ingevuld bij de klassefoto uit 1962-1963.

De namen van klasgenoten die ik mij nog herinner staan ingevuld bij de klassefoto uit 1962-1963. Uit andere jaren herinner ik mij nog: Robbie Kohne, Bert Eduard, Jan Timman, Stefan Horstmanshof en Anke Heederik.

Carel Fabritiusschool, 1961

Ik zat in de klas met Sonja Huisman, Tineke Sommeling, Tinkeke van Baarle, Dana v.

Ik zat in de klas met Sonja Huisman, Tineke Sommeling, Tinkeke van Baarle, Dana v.d.d Gaag, Aadje v.d. Pas, Rob v.d. Berg, Stafan, Anke Hederik, Rinus v.d. Sluis, Marianne Mol, Trudy van Halderen, Juffrouw v.d. Wiel, Juffrouw Rensen Meeser Bos, Meester Geelen, Juffrouw Horstra, Meester Richards etc.`kijk voor foto even klikken

Carel Fabritiusschool, 1957

Na het lezen van het stukje van Tessa komen bij mij ook weer herinneringen naar boven over meester Ravenslag, een fantastische man!! toen ik in 1987 verhuisde en naar een andere school moest,de A.

Na het lezen van het stukje van Tessa komen bij mij ook weer herinneringen naar boven over meester Ravenslag, een fantastische man!! toen ik in 1987 verhuisde en naar een andere school moest,de A.M. de Jongschool werkte meester Ravenslag daar ook. Helaas was hij ziek en is hij in dezelfde periode overleden. Ik ben nog met mijn vader en mijn broertje (Thijs) naar zijn crematie geweest. Dat heeft veel indruk gemaakt. Een reünie lijkt mij wel een leuk idee! Heb ik niet ook bij Tessa in de klas gezeten? Ik ben nogal slecht in het onthouden van namen.

Carel Fabritiusschool, 1984

?