Canisiusschool

Gestelsestraat ? in Waalre, ( Toon op kaart )

154 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Canisiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Canisiusschool foto

Op Canisiusschool vind je 25 klassenfoto’s en 154 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Samen met mijn tweelingzusje Marjon zat ik in een grote klas met meer dan 40 kinderen.

Samen met mijn tweelingzusje Marjon zat ik in een grote klas met meer dan 40 kinderen. Er zaten veel meer jongens dan meisjes in de klas. Eindklas was met Meneer van den Braak.

Canisiusschool, 1974

Favoriete Herinneringen.

Favoriete Herinneringen...? Dat zijn er een hoop! Appels jatten bij de fietsenmaker naast de school. Dat was de oom van Rene v.d. Sanden. En voetballen op het plein: om de zoveel tijd een bloemetje aan de buurvrouw geven voor de overlast. Toontje Willems die op een keer door het dak van de fietsenstalling zakte. En natuurlijk Belga kauwgum voor een stuiver bij 'Jan Hap'. Soep, soep, soep; ballen, ballen, ballen... De yell van v.d. Braak! En natuurlijk de musical 'spoken op griezelstein' in Den Hof. We hebben ooit eens een filmpje gemaakt als een soort workshop; misschien is dat wel de reden dat ik naar de kunstacademie ben gegaan. Als je er een beetje bij stil blijft staan, is het teveel om in dit kleine beetje ruimte te melden...

Canisiusschool, 1979

De Canisius ging fuseren met het Heilig Hart.

De Canisius ging fuseren met het Heilig Hart. Zesde klas daarom op de Bonkelaar doorgebracht...

Canisiusschool, 1980

?