Canada

Dichterseweg 145 in Doetinchem, ( Toon op kaart )

218 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Canada, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Canada foto

Op Canada vind je 17 klassenfoto’s en 218 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik woonde destijds op de Hoop, waar ik leuke tijd heb gehad.

Ik woonde destijds op de Hoop, waar ik leuke tijd heb gehad. Juf Loopstra en meester van Gestel zijn de namen van leraren die ik me nog kan herinneren. Met name het uitstapje naar Terschelling in groep 8 was een hoogtepunt. Wat ik ook nooit meer zal vergeten was het verhaal dat kleuterjuf Veronique (?) ons vertelde over het kaboutertje dat bij haar woonde. Klein als ik toen was, geloofde ik hier heilig in.

Canada, 1983

Ik heb goede herinneringen aan de Canadaschool en aan mijn klasgenootjes.

Ik heb goede herinneringen aan de Canadaschool en aan mijn klasgenootjes. Vooral Terschelling, de laaste schoolreis, vond ik toen onwijs leuk. Ik denk dat andere leerlingen van Canada mij wel herinneren als 'de dochter van..', m'n zusje Natalie dus ook. Daniëlle vertelde mij over deze site. Super. Misschien komt er ooit een reunie..

Canada, 1981

De school stond destijds waar nu Ford Garry Horse staat en ik herinner me ook nog de kleuterschool er naast.

De school stond destijds waar nu Ford Garry Horse staat en ik herinner me ook nog de kleuterschool er naast. Juffrouw Da Costa Gomez herinner ik me ook nog heel goed. Het hoofd van de school was meester Mulder.

Canada, 1957

?