Calvijnschool

Eenhoornstraat in IJmuiden, ( Toon op kaart )

164 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Calvijnschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 164

Op Calvijnschool vind je 26 klassenfoto’s en 164 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 109

Meester Wapenaar of kale wappie.

Meester Wapenaar of kale wappie

2002, Deleted

Les gehad van de juffen Westra, Meyer, Heymans dacht ik en Schouten.

Les gehad van de juffen Westra, Meyer, Heymans dacht ik en Schouten. En de meesters Winkel, De Graaf en Wapenaar. Veel gespeeld in duin achter de school en op de vuilnisbelt (!). Reünie gehad in 1999. Wapenaar (onlangs overleden) en Westra herkenden me meteen en wisten zelfs de naam van m'n broertje nog (Wijnand).

2002, Jaap Reijer

Juf westra sloeg een keer met een lineaal op iemands handen en die haalde zijn hand weg en toen sloeg ze op haar eigen hand.

Juf westra sloeg een keer met een lineaal op iemands handen en die haalde zijn hand weg en toen sloeg ze op haar eigen hand.Juf schouten was een toppertje ze was mijn lievelings jufje,ik moest ook huilen toen ze wegging.Wappie had altijd een peuk in zijn mond en als hij kwaad werd was het net een kreeft. Meester de Graaf was altijd erg attent vooral voor de dames zo ook voor mij, hij heeft mijn hand goed verzorgd die eigenlijk gehecht had moeten worden. Ik heb hele leuke herinneringen aan deze school.

2003, Deleted
?