Calvijnschool

Floris Versterstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

202 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Calvijnschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Calvijnschool foto

Op Calvijnschool vind je 49 klassenfoto’s en 202 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Jongerhuis in de 1e, heel lief.

Juf Jongerhuis in de 1e, heel lief. Juf Scherpenzeel in de 2e, juf Stortenbeker in de 3e (met klas op haar trouwen geweest), mr. Stuivenberg in de 5e trapte me van school omdat we altijd aan het keten waren. Mr. Visser uit de zesde, meest vrome man en hoofd. Was verliefd op Ingrid de Groot en Linda. Verder nog Karel Kroes, Wouter Schüler, Wouter Langeler, Jan Rietveld. Ik denk dat ik de meeste nog wel weet. Goede herinneringen aan! Hé Walther, wij zijn inderdaad naar Noord verhuisd. Ik woon nu in Zaandam. Bevalt goed. Iedereen kan me schrijven onder: *************

Calvijnschool, 1968

mede klasgenoten: Dela Eversdijk, Marja Boon, Anke Evers, Emile vd Ende, Albert?? vd Wetering, Martin van Dijk, Idaline de Vries, Hennie te Pas, Hennie Poortinga.

mede klasgenoten: Dela Eversdijk, Marja Boon, Anke Evers, Emile vd Ende, Albert?? vd Wetering, Martin van Dijk, Idaline de Vries, Hennie te Pas, Hennie Poortinga.

Calvijnschool, 1967

Twee keer de zesde klas gedaan en daarmee twee keer op kamp geweest.

Twee keer de zesde klas gedaan en daarmee twee keer op kamp geweest. Een keer naar Nutspeet en een keer naar Oud Valkenveen, beide hebben een onuitwisbare herinnering achtergelaten. Verder herinner ik me nog de strenge winters met veel sneeuw en dat we achter auto's (bvk kevertjes) hingen en ons door de straten lieten slepen. De gigantische kerstbomen branden in de eerste week van het nieuwe jaar, Het fietsenhok op het schoolplein en Sinterklaas en de ontluistering dat zijn pak gewoon in de kelder, tussen andere interessante dingen, hing.

Calvijnschool, 1966

?