C.A. Potterschool

Abbingestraat 2a in Hoorn, ( Toon op kaart )

197 scholieren

Bekijk de volledige pagina van C.A. Potterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

C.A. Potterschool foto

Op C.A. Potterschool vind je 52 klassenfoto’s en 197 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Onderwijzers: Juf de Jong en meneer Emmens op de school aan het Nieuwe Noord, meneer Kingma, - Smit en - van der Louw op school aan de Abbingstraat.

Onderwijzers: Juf de Jong en meneer Emmens op de school aan het Nieuwe Noord, meneer Kingma, - Smit en - van der Louw op school aan de Abbingstraat. Ik moet nogal een ettertje geweest zijn. Dingen waar ik de lol van inzag, konden de juf(fen) en de meesters meestal niet waarderen en daar snapte ik dan weer nix van. Mijn schooliefde(s), dat is er eigenlijk maar 1 en dat hield (houd)ik zoveel mogelijk voor mezelf.

C.A. Potterschool, 1953

Hoi, ik ben Ineke van Elk en woonde in de Ramen te Hoorn.

Hoi, ik ben Ineke van Elk en woonde in de Ramen te Hoorn. Heb bij juf Meijer in de klas gezeten (volgens mij 2 jaar) Vond haar niet zo aardig want ze kneep altijd in m'n wang. Toen een juf met gevlochten haar om haar hoofd (Naam vergeten). Was heel lief. Wilde altijd roestige spijkers voor haar 'Christusdorens' want dan bloeiden ze beter! Ik heb daar een geweldige tijd gehad! Behalve de laatste schooldag.... ik vroeg Tony wat hij wilde worden als hij groot was...... hij wilde zendeling worden. Ik zie hem nog staan bij de boom voor zijn huis toen hij dit zei. Volgende dag verongelukte hij en was dood.............

C.A. Potterschool, 1960

Dit was een hele leuke school waar ik met veel plezier heb opgezeten.

Dit was een hele leuke school waar ik met veel plezier heb opgezeten.Ik herinner mij nog dat wij honkbal speelden op het schoolplein en dat de bal in de fietsenstaling werd gegooid voor een homerun. En spelletjes als zitte me japie zit en de boom die word maar dikker En s'winters glijbanen maken op het speelplein en sneeuwballen gevecht met de Mariaschool want wij dachten dat het grote grasveld bij onze school hoorden. En touwtjespringen met de hele school en iedereen mocht meedoen.In mijn eeste school jaar gingen we met zijn allen naar het Park want onze school bestond toen 100 jaar in het Park was een op treden van Swiebertje en we kregen toen ook eenjubileum boekje van de school met alle klassefoto''s van dat jaar er in.

C.A. Potterschool, 1968

?