C. van der Akkerschool MAVO

Waarschapstraat in Weesp, ( Toon op kaart )

285 scholieren

Bekijk de volledige pagina van C. van der Akkerschool MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

C. van der Akkerschool MAVO foto

Op C. van der Akkerschool MAVO vind je 36 klassenfoto’s en 285 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tilstra (was het een toupet of niet?), Lubberding, Rubingh met zijn reisverhalen tijdens de geschiedenisles,Springkussen met Buter en natuurlijk Ome Rinus (huismeester/winkeltje).

Tilstra (was het een toupet of niet?), Lubberding, Rubingh met zijn reisverhalen tijdens de geschiedenisles,Springkussen met Buter en natuurlijk Ome Rinus (huismeester/winkeltje)

C. van der Akkerschool MAVO, 1984

mijn goeie herinneringen zijn vooral de lol die ikmet Corine Schouten had.

mijn goeie herinneringen zijn vooral de lol die ikmet Corine Schouten had. het in de maling nemen van mevr. Pot Buter vond ik een viezerik en tja had tilletje nou inderdaad wel of niet een toepet. verhalen vertelden dat een keer op kamp zijn toupet was weggedreven. who know's ?????? niw als iemand me eventueel wilt bereiken dan kan dat op rmariposaadcaliente(hot)maildotc o m leuk om oude herinneringen ophalen. ciao

C. van der Akkerschool MAVO, 1983

Disco's in de fietsen stalling Gymen met Buter en het luchtkussen economie met mevr.

Disco's in de fietsen stalling Gymen met Buter en het luchtkussen economie met mevr. Pot. Lubberding aardijksunde. Tilstra toupet echt wel! en nog veel meer

C. van der Akkerschool MAVO, 1984

?