C. van der Akkerschool MAVO

Waarschapstraat in Weesp, ( Toon op kaart )

287 scholieren

Bekijk het volledige profiel van C. van der Akkerschool MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 36
  • Schoolgenoten 287

Op C. van der Akkerschool MAVO vind je 36 klassenfoto’s en 287 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 201

Tilstra (was het een toupet of...

Tilstra (was het een toupet of niet?), Lubberding, Rubingh met zijn reisverhalen tijdens de geschiedenisles,Springkussen met Buter en natuurlijk Ome Rinus (huismeester/winkeltje)

2002, Deleted

mijn goeie herinneringen zijn ...

mijn goeie herinneringen zijn vooral de lol die ikmet Corine Schouten had. het in de maling nemen van mevr. Pot Buter vond ik een viezerik en tja had tilletje nou inderdaad wel of niet een toepet. verhalen vertelden dat een keer op kamp zijn toupet was weggedreven. who know's ?????? niw als iemand me eventueel wilt bereiken dan kan dat op rmariposaadcaliente(hot)maildotc o m leuk om oude herinneringen ophalen. ciao

2002, margarita

Disco's in de fietsen stalling...

Disco's in de fietsen stalling Gymen met Buter en het luchtkussen economie met mevr. Pot. Lubberding aardijksunde. Tilstra toupet echt wel! en nog veel meer

2002, marianne
?