Byzondere school- school met de Bijbel

dorpstraat in Meteren, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Byzondere school- school met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Byzondere school- school met de Bijbel foto

Op Byzondere school- school met de Bijbel vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Claartje van Wijk Marietje Blom Stienie Dekker Ankie van Dieen Rinus Kardol Reier Vink Dik Jansen Henk van de Burg Aart van Steenis.

Claartje van Wijk Marietje Blom Stienie Dekker Ankie van Dieen Rinus Kardol Reier Vink Dik Jansen Henk van de Burg Aart van Steenis

Byzondere school- school me..., 1951

Ik heb 6 jaar op de School met de Bijbel gezeten in de Dorpsstaat.

Ik heb 6 jaar op de School met de Bijbel gezeten in de Dorpsstaat..Mijn favoriete juffouw was Juffrouw Frederiks van de 1ste en 2ede klas en mijn favoriete meester was Meester Kock van de 5ede en 6ede klas ik zat het meest naast Hennie van Lith in de bank ...en speelde ook met Marietje Dekker en Geurtje van Manen en de tweeling Truus en Fieke Jansen.......................................... .........Gerda van Rumpt zat een klas lager maar na schooltijd speelde ik ook véél met haar zij was altijd mijn beste vriendin en heb nog regelmatig contact.............. ik heb het een héél erg fijne schooltijd gevonden......... Graag zou ik een klassefoto zien want die heb ik niet .wel verschillende schoolfoto's van mijzelf................................ ........................................................

Byzondere school- school me..., 1944

Ik weet nog goed dat we verplicht in de bijbel moestel lezen en menig pak slaag kregen.

Ik weet nog goed dat we verplicht in de bijbel moestel lezen en menig pak slaag kregen

Byzondere school- school me..., 1989

?