Burg.Roëllschool

Thomas Aguinostraat 2 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burg.Roëllschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burg.Roëllschool foto

Op Burg.Roëllschool vind je 105 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me levendig de toneel- en muziekstukjes die wij samen met meester Young maakten.

Ik herinner me levendig de toneel- en muziekstukjes die wij samen met meester Young maakten. Met Alfred Langeveld en Winnie Visser maakte ik de grootste lol op het schoolplein. Tussen de middag ravotten op " het landje" achter de school.

Burg.Roëllschool, 1964

Ik heb wel een leuke schooltijd gehad.

Ik heb wel een leuke schooltijd gehad. Mijn broer Harry zat bij mij in de klas. Is altijd handig als je gepest wordt, ik stuurde gewoon mijn grote broer er op af. Volgens mij had ik in de eerste klas les van juffrouw Sliedrecht. In de tweede klas van juffrouw Kap, die was heel streng. In dat jaar gingen we over van kroontjespen naar de bic-pen. Juffrouw Kap had nogal last van losse handjes. Ik ben een keer geslagen. De derde klas van juffrouw Bijsterbosch. De laatste drie jaar hadden we les van meester Vogelenzang. Ik zat in de klas bij Eddy Kroon, Mike de Vries, Anneke de Moor, Marjan de Joode, Corlène Stöver, Netty de Rooij (mijn beste vriendin), Gitta Heck (heb ik ondertussen via schoolbank weer ontmoet), Karin Compaan, Willy Vahrmeijer, Stanley Jansen, Simon Wietsma, Gerard Kanninga, Marcel Gutz, Eric van de Braak, Ellen Dalmer, Astrid Steffan, Astrid Stein, Harry Ditmeijer (mijn broer dus). [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Ik ben al aangemeld bij deze school, maar het blijkt twee keer aangemeld te zijn bij schoolbank. Leuk, ik zie hier Niels Hendriks en Joke Regterink staan. Ik heb bij hun in de klas gezeten, samen met mijn broer Harry. Vanaf de tweede klas zat hij bij mij in de klas. Ik kan me alle namen nog herinneren, ik zal ze maar niet allemaal noemen, het waren er 36. In de eerste klas hadden we les van mevrouw Sliedrecht, de tweede klas mevrouw Kap, derde klas mevrouw Bijsterbosch, de vierde, vijfde en zesde klas les van meester Vogelenzang

Burg.Roëllschool, 1966

Meneer de Vries (de congierge)vertelde altijd spannende verhalen over Jodocus een Amsterdamse reus.

Meneer de Vries (de congierge)vertelde altijd spannende verhalen over Jodocus een Amsterdamse reus. Achter de school in het moeras waar tomaten groeide was een paard verdronken. Het was altijd spannend en gevaarlijk daar te spelen.

Burg.Roëllschool, 1961

?