Burght

Herengracht 34 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

333 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burght, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burght foto

Op Burght vind je 66 klassenfoto’s en 333 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In mijn tijd waren de eerste en tweede klas aan de Singel gevestigd en de derde,vierde, vijfde en zesde klas in de schippersschool Harm Smeengeschool (o.

In mijn tijd waren de eerste en tweede klas aan de Singel gevestigd en de derde,vierde, vijfde en zesde klas in de schippersschool Harm Smeengeschool (o.i.d.) gevestigd aan Droogbak. Onderwijzers waren Mr. Nieland, Mr. Cruck en Juf v/d Valk - Belle.

Burght, 1961

Juffrouw vd Valk, De viool van meester Cruq Debbie van het Groenewoud,Karin Hommenga, Marian Roukema, Sjors,Andre.

Juffrouw vd Valk, De viool van meester Cruq Debbie van het Groenewoud,Karin Hommenga, Marian Roukema, Sjors,Andre..........

Burght, 1965

Erg leuke tijd gehad op deze school.

Erg leuke tijd gehad op deze school.Als ik de klassenfoto bij Erna bekijk zijn er nog heel veel namen die me boven komen. Zoals Jeroen, Wilfred, Rodney, Mika, Manon enz enz. Ik heb ook het fotoboek er weer eens bijgepakt dat we gekregen hebben toen we van school af gingen. Het lijkt me ook erg leuk om eens een reünie te hebben. Kijken hoe het de rest vergaaan is.

Burght, 1976

?