Burgemeester Willeme

Schoolstraat 9 in Nieuwstadt, ( Toon op kaart )

193 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burgemeester Willeme, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Burgemeester Willeme foto

Op Burgemeester Willeme vind je 18 klassenfoto’s en 193 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meisjes de jongens, knikkeren, 's woensdags zwemmen en 's middags vrij.

Meisjes de jongens, knikkeren, 's woensdags zwemmen en 's middags vrij. Juffrouw Centis, Koolen en Kievit en meester Quicks ....Prachtige jaren.

Burgemeester Willeme, 1976

Over het algemeen heb ik veel leuke herinneringen aan mijn tijd op de basisschool in Nieuwstadt.

Over het algemeen heb ik veel leuke herinneringen aan mijn tijd op de basisschool in Nieuwstadt. Ik heb wel gemerkt dat de school niet bijzonder goed was. Dat is jammer want een goede basis is ontzettend belangrijk voor je verdere carriere en ik heb dan ook veel moeten inhalen. Mijn favoriete juf was juffrouw Peters van de derde klas maar ook juf Coolen en meester Quicks vond ik erg leuk. Mijn klasgenoten van destijds zie/spreek ik eigenlijk nooit meer. Dat komt voornamelijk omdat ik alweer meer dan 15 jaar niet meer in Limburg woon. Mijn ouders wonen sinds 1988 in Sittard. Wel hoor ik via via zo nu en dan nog wel eens hoe het met deze of gene gaat.

Burgemeester Willeme, 1974

VWO college Sittard tot 1994.

VWO college Sittard tot 1994. Algemene Economie in Tilburg tot 1999. Tegenwoordig werkzaam bij OPTA. Eerst als adviseur op afdeling Strategie, betrokken bij analyses van de telecommarkt. Nu als plv. afdelingshoofd van de interne Bedrijfsvoeringsafdeling (facilitaire zaken, financiën, automatisering, P&O, administratieve organisatie Woonachtig in centrum van Den Haag. *****adres: l.donners "At" OPTA "punt" NL

Burgemeester Willeme, 1980

?