Burgemeester W.A. Storkschool

Bruges 1 in Dwingeloo, ( Toon op kaart )

193 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burgemeester W.A. Storkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burgemeester W.A. Storkschool foto

Op Burgemeester W.A. Storkschool vind je 37 klassenfoto’s en 193 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Mini, Meester de Jonge.

Juf Mini, Meester de Jonge

Burgemeester W.A. Storkschool, 1984

veel voetballen.

veel voetballen

Burgemeester W.A. Storkschool, 1966

Moest heel erg wennen toen we vanuit Barneveld naar Dwingeloo kwamen.

Moest heel erg wennen toen we vanuit Barneveld naar Dwingeloo kwamen. Ik was het eerste half jaar ook iedere keer de pispaal, totdat ik het zat was en toen was het ook goed. Namen: Peter Hoekstra, Henk Jan Tabak, Bart Wanders, Bertus Booiman, Femmie Doorten, Carolien Schuil, Jacob Schoenmaker. Iets om nooit te vergeten dat Gitty Wesseling in klas 5 op Ameland de zee inliep onder het mom van 'ik heb er genoeg van'. Heeft toch wel indruk gemaakt. En de giertank natuurlijk op Ameland met Johan Grid in de hoofdrol. En de rechtvaardige maar zeer strenge hoofdmeester Suringar en de strenge maar wat minder rechtvaardige meester Koop Smit, die het nodig vond om diverse klasgenoten aan hun haren naar buiten te trekken, tot bloedens toe. Ik noem geen namen, maar Cor v.d. Laan weet vast wel over wie ik het hier heb. :-)

Burgemeester W.A. Storkschool, 1972

?