Burgemeester Visserschool

Meerstraat in Naarden, ( Toon op kaart )

270 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burgemeester Visserschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burgemeester Visserschool foto

Op Burgemeester Visserschool vind je 45 klassenfoto’s en 270 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

strips maken in de schoolkrant, 4e klas (vanaf april) was mijn eerste jaar in Naarden, daarna direct naar de Vesting, de jongste van de klas, één van de 3 Peter's.

strips maken in de schoolkrant, 4e klas (vanaf april) was mijn eerste jaar in Naarden, daarna direct naar de Vesting, de jongste van de klas, één van de 3 Peter's.

Burgemeester Visserschool, 1971

De "electricboogie" tijd.

De "electricboogie" tijd. Probeerde al een tijdje deze dansvorm te beheersen, wat toen aardig lukte, en vervolgens waren er een hoop mede-leerlingen die deze dans ook wel wilde beheersen. In de pauzes deden we altijd "meiden pakkertje". Dit vond ik maar al te leuk. Voor een kusje was je weer vrij, toch? Voor de rest was ik aangesloten bij de zogenaamde "keetgroep" en probeerde we regelmatig ruzie te zoeken bij de "meerpaal"of de "beckerschool". En ja...stiekem paffen... De leraren waren wat mij betreft wel okay. Op een man na dan en dat was de gymleraar, ik zal geen naam roepen, denk dat iedereen wel weet wie ik daarmee bedoel. Vond (toen al) dat hij het achter zijn ellebogen had. Nu heb ik nog een vraag: Komt er ooit nog een reunie?? Mocht het zo zijn, laat het me even weten!

Burgemeester Visserschool, 1983

Verhuisd van Bussum naar Naarden kwam ik terecht in de vijfde klas bij meester Jellema.

Verhuisd van Bussum naar Naarden kwam ik terecht in de vijfde klas bij meester Jellema. Alles was anders, van de rekenmethode tot de schoolmelk (!) waar ik nog nooit van gehoord had. Ik vond het er echt niet leuk. De zesde klas, bij meester Dijkema ging al een stuk beter. Klasgenoten? Hanneke Brinkman, toen nog beste vriendin van Joke Cosman, Gerrie Donkersloot, Henk Cremer, Tanja Oostendorp, Annemarie Kalb en natuurlijk Marion Veldhuisen. Tijdje dikke vriendinnen geweest, maar later niets meer van gehoord. Ik rijd nog wel eens langs die school en vraag me altijd af hoe het iedereen is vergaan. Mijn broertje Ids zat ook op deze school, sommigen zullen hem herinneren als 'de dwerg van het kurkeikbos' in het grote toneelstuk over de infante van Spanje! Hij kwam destijds in de vierde bij Meester Venema terecht. En Venema ben ik later weer tegengekomen als hoofd van de basisschool in Lelystad, waar mijn dochter in 1989 naar toe ging...De wereld is klein.

Burgemeester Visserschool, 1966

?