Burgemeester de Wildeschool

Meerkoet 25 in Schagen, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burgemeester de Wildeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burgemeester de Wildeschool foto

Op Burgemeester de Wildeschool vind je 32 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

al schaatsend naar het zwembad.

al schaatsend naar het zwembad. dat later in de klassen ook heel graag de lees wilde voor lezen, dat ik met klaartje konijn en meester martin in een nood klas zat en die stond in de aula. dat meester robert altijd met zijn gitaar bezig was. de schhol reisjes was ook altijd topie lekker uit waaien op een boot naar texel. op het school plein achter een jongen aan en briefjes tussen de deur plaatsen om zijn andacht te krijgen met een vriendin(wendy post). op het schoolplein gingen we ook vaak labellen zoeken en soms ook vangenen de gansen op jagen. we gingen ook vaak naar de markt in schagen en als het even kon gingen we ook wel eens naar martin zijn huis wat drinken als ik me goed had hij die tijd een groot gras veld achter zijn huis waar we ook wel eens wat limo hebben gedronken. wat ik me ook nog heel goed kan herinneren is dat ik met mijn uoders nog op kraam versite ben geweest van de oudste zoon van klaartje.

Burgemeester de Wildeschool, 1981

rondbrengen van koffie en thee, 1x per jaar verder de sportdagen en schoolkampen op texel.

rondbrengen van koffie en thee, 1x per jaar verder de sportdagen en schoolkampen op texel

Burgemeester de Wildeschool, 1980

's zomers vlotten bouwen.

's zomers vlotten bouwen

Burgemeester de Wildeschool, 1975