Burg Wessels Boerschool

Molenwijk 4 in Dalen, ( Toon op kaart )

332 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burg Wessels Boerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burg Wessels Boerschool foto

Op Burg Wessels Boerschool vind je 18 klassenfoto’s en 332 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de winter, als er heel veel sneeuw lag overblijven.

In de winter, als er heel veel sneeuw lag overblijven. Warme chocolademelk, bij de sissende kachel. In het handenarbeidlokaal, films kijken en dan als grap van de meester, de film terugdraaien. Lachen! En natuurlijk de schoolreisjes, Sprookjeshof, Artis, Posbank, Appelscha en Roden op de fiets, 4 dagen in de jeugdherberg. Schaatsen op de ijsbaan en wedstrijden .

Burg Wessels Boerschool, 1958

Ik ben op zoek naar Marinka Vranken of Franken (ben het kwijt of met een V of een F) Wie kan mij helpen ? mail me petrapuntlapopdieprovidermetdielivebox enhetbekende einde aan een emailadres BEDANKT!!!.

Ik ben op zoek naar Marinka Vranken of Franken (ben het kwijt of met een V of een F) Wie kan mij helpen ? mail me petrapuntlapopdieprovidermetdielivebox enhetbekende einde aan een emailadres BEDANKT!!!

Burg Wessels Boerschool, 1971

In de zesde klas met de hele klas een paar dagen naar de jeugdherberg in Nieuw-Roden.

In de zesde klas met de hele klas een paar dagen naar de jeugdherberg in Nieuw-Roden. De muzieklessen van meester Camphuis.

Burg Wessels Boerschool, 1958

?