Burg Hoogkamp

Voormolenstr 2 in Veendam, ( Toon op kaart )

231 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burg Hoogkamp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burg Hoogkamp foto

Op Burg Hoogkamp vind je 27 klassenfoto’s en 231 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden een aantal jaren achterelkaar een hele leuke leraar.

We hadden een aantal jaren achterelkaar een hele leuke leraar. En vonden het ook erg jammer dat we naar de middelbare school gingen

Burg Hoogkamp, 1984

Juf Blaauw 1e klas Juf de Boer 2e klas Juf Hendriks 3 klas Daarna de combinatieklassen.

Juf Blaauw 1e klas Juf de Boer 2e klas Juf Hendriks 3 klas Daarna de combinatieklassen. 6e klas was een klein klasje onder leiding van meester Haan en juf Ganzeveld. Dit was geen combinatieklas en vandaar dat we een klein groepje waren. In de 6e klas onze musical. Ik was juffrouw Rozelaar en Marcel Porringa mijn Troubadour. We zouden gaan trouwen maar de tijdmachine ontplofte. Gemaakt door mijn vader en de vader van Marianne Bijl (?) Prachtig.

Burg Hoogkamp, 1977

Kan me weinig van herinneren, alleen Meester Bos maakte veel indruk op mij.

Kan me weinig van herinneren, alleen Meester Bos maakte veel indruk op mij. Hij nodigde ons thuis uit in Borgercompagnie waar hij een enorme kluis had. Volgens mij was er ook nog een juffrouw Roelfsema, waar ik vaak ruzie mee had. Zij zat ook op de toenmalige Oranjeschool.

Burg Hoogkamp, 1967

?