Burg de Ruiterschool

Vijverpark 89 in Kuinre, ( Toon op kaart )

103 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Burg de Ruiterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Burg de Ruiterschool foto

Op Burg de Ruiterschool vind je 9 klassenfoto’s en 103 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ja dat waren nog leuke momenten op de school in Kuinre.

Ja dat waren nog leuke momenten op de school in Kuinre. Met Kees Kats - Bram Lageweg - H. de Vries (wat zou daar van geworden zijn eigenlijk) en de tekenaar W. Scholten. Zat toen niet meer op de Lagere school. En natuurlijk de Timmermans die eerst midden in de Kuinre woonden, en later zijn verhuist naar Donkerbroek. Een voorheen een dorp (stad) aan zee, nou - ze konder er wat van, de echte Kuinders

Burg de Ruiterschool, 1955

Begonnen op de oude school (juf Tjalma)met kolenhok middenin het dorp.

Begonnen op de oude school (juf Tjalma)met kolenhok middenin het dorp. Daarna verhuisd naar de nieuwe school aan het Vijverpark. Veel herinneringen bij bekijken oude klassenfoto's.

Burg de Ruiterschool, 1960

Tot groep 5 heb ik op deze school gehad, bij juf Ingrid en meester Harry (de grote favoriet) en meester Bijlsma (daar waren we altijd bang voor).

Tot groep 5 heb ik op deze school gehad, bij juf Ingrid en meester Harry (de grote favoriet) en meester Bijlsma (daar waren we altijd bang voor)

Burg de Ruiterschool, 1988

?