Buijshavenschool ULO

Kuipersdijk 15 in Enkhuizen, ( Toon op kaart )

149 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Buijshavenschool ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Buijshavenschool  ULO foto

Op Buijshavenschool ULO vind je 44 klassenfoto’s en 149 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Biesboer was alwetend.

Meneer Biesboer was alwetend. Er kon niets voor hem verstopt of verzwegen werden.... behalve het roken op het schoolplein tijdens de pauze. Op schoolreis naar Parijs begaf de bus het en met een sleepwagen hadden we toch nog ons doel bereikt. Verder biljarden in de Koepoort, disco op zondag, plannen maken voor de toekomst (die dan heel anders werden), bollen etc. Was een gave tijd.

Buijshavenschool ULO, 1973

Rondjes lopen op het schoolplein, feesten in de drommedaris, veel sporten (volleybal/voetbal), leuke tijd, er gebeurde veel in de wereld.

Rondjes lopen op het schoolplein, feesten in de drommedaris, veel sporten (volleybal/voetbal), leuke tijd, er gebeurde veel in de wereld. De klassefoto is hilarisch (veel brillen geen gezicht 1970..), volgens mij is het niet Nico maar Jan van der Stadt.

Buijshavenschool ULO, 1967

Schoolreisje naar Londen en later met de examenklas naar Texel.

Schoolreisje naar Londen en later met de examenklas naar Texel. Vreselijk vond ik het handwerken in de eerste twee jaar!

Buijshavenschool ULO, 1968

?