bugenhagen mulo

dintelstraat in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van bugenhagen mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

bugenhagen mulo foto

Op bugenhagen mulo vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leraren waren schorel,roodnat,visser,neuman, klasgenoten,joop van veen,joop de haan,wim van kerkwijk,cora van der gracht,jeane turel,wilma bouwman,jan boelen,henni la grand,lettie wijdogen,meer namen weet ik niet meer precies.

leraren waren schorel,roodnat,visser,neuman, klasgenoten,joop van veen,joop de haan,wim van kerkwijk,cora van der gracht,jeane turel,wilma bouwman,jan boelen,henni la grand,lettie wijdogen,meer namen weet ik niet meer precies.was een leuke school met losse hand geleid.als er oude klasgenoten dit zien laat eens wat van je horen.

bugenhagen mulo, 1946

was een vrijgevochten bende ,veel lol ook wel iets geleerd verkering gehad met de dochter van de directeur,Schorel die hier een drama van maakte,daarna met Wilma Bouman.

was een vrijgevochten bende ,veel lol ook wel iets geleerd verkering gehad met de dochter van de directeur,Schorel die hier een drama van maakte,daarna met Wilma Bouman.Toen ik eenmaal van school afwas heb ik het gemiste onderwijs moeten inhalen voor ik op de MTS mocht.

bugenhagen mulo, 1946

zie foto's.

zie foto's

bugenhagen mulo, 1946

?