Bugenhagen Lagere school / Mulo (later Mavo)

Uiterwaardenstraat 263 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bugenhagen Lagere school / Mulo (later Mavo), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bugenhagen Lagere school / Mulo (later Mavo) foto

Op Bugenhagen Lagere school / Mulo (later Mavo) vind je 20 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juffouw Wout (haar broer maakte altijd mooie tekeningen op het bord: Rob Wout = Opland!!!), juf Tuppe, juf Heitlage, juf Endert, de heren Kijlstra en Scholz.

juffouw Wout (haar broer maakte altijd mooie tekeningen op het bord: Rob Wout = Opland!!!), juf Tuppe, juf Heitlage, juf Endert, de heren Kijlstra en Scholz. Meester Pander en meester Torenburg. In de vijfde klas zaten wij in een lokaal aan het Dongeplein. In de zesde in de noodschool op het Europaplein met het circus naast de school. Pieterse die de verwarming zo goed kon stoken. Zijn zoon Cor zat toen ook op school. Edske Kliphuis, Adriaan Vlaming, Yde Lustig, Jopie Veenstra, Jan van Ruyven, Flip Bromet, Ynze Rijken en zijn tweelingzus Lena, Marja Bark dochter van een slager uit de van Baerlestraat, Ina Rodenburg, Pietje Quelle (Oele !!!) Ruth Spier, Rob de Roos, Tineke Mooijen, Sjoerd Bantzinger, Yvonne Jaarsma, Berdie Vogelenzang, Jopie van Welie, Wim Oudshoorn, Paul Schildmeijer uit de Kinderdijkstraat. Een aantal hebben zich al gemeld bij Schoolbank. Waar zijn de anderen????

Bugenhagen Lagere school / ..., 1950

Zie bugenhagenmavo.

Zie bugenhagenmavo

Bugenhagen Lagere school / ..., 1971

Ik heb hier klas 1 t/m 4 gedaan.

Ik heb hier klas 1 t/m 4 gedaan. Ik werd toen 'Siep' of 'Syb' genoemd. Meneer Kijlstra was hoofd van de school, hij kon je zo strak aan kijken. Volgens mij was er ook een juffrouw Zwagerman. Naast de ingang van de school was een poort naar een 'binnenplaats?' de naam Martha komt dan bij mij naar boven.

Bugenhagen Lagere school / ..., 1950

?