Bugenhagen Lagere school / Mulo (later Mavo)

Uiterwaardenstraat 263 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

146 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Bugenhagen Lagere school / Mulo (later Mavo), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 146

Op Bugenhagen Lagere school / Mulo (later Mavo) vind je 20 klassenfoto’s en 146 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 111

juffouw Wout (haar broer maakt...

juffouw Wout (haar broer maakte altijd mooie tekeningen op het bord: Rob Wout = Opland!!!), juf Tuppe, juf Heitlage, juf Endert, de heren Kijlstra en Scholz. Meester Pander en meester Torenburg. In de vijfde klas zaten wij in een lokaal aan het Dongeplein. In de zesde in de noodschool op het Europaplein met het circus naast de school. Pieterse die de verwarming zo goed kon stoken. Zijn zoon Cor zat toen ook op school. Edske Kliphuis, Adriaan Vlaming, Yde Lustig, Jopie Veenstra, Jan van Ruyven, Flip Bromet, Ynze Rijken en zijn tweelingzus Lena, Marja Bark dochter van een slager uit de van Baerlestraat, Ina Rodenburg, Pietje Quelle (Oele !!!) Ruth Spier, Rob de Roos, Tineke Mooijen, Sjoerd Bantzinger, Yvonne Jaarsma, Berdie Vogelenzang, Jopie van Welie, Wim Oudshoorn, Paul Schildmeijer uit de Kinderdijkstraat. Een aantal hebben zich al gemeld bij Schoolbank. Waar zijn de anderen????

2002, Dirk

Zie bugenhagenmavo...

Zie bugenhagenmavo

2003, Koos

Ik heb hier klas 1 t/m 4 gedaa...

Ik heb hier klas 1 t/m 4 gedaan. Ik werd toen 'Siep' of 'Syb' genoemd. Meneer Kijlstra was hoofd van de school, hij kon je zo strak aan kijken. Volgens mij was er ook een juffrouw Zwagerman. Naast de ingang van de school was een poort naar een 'binnenplaats?' de naam Martha komt dan bij mij naar boven.

2003, Deleted
?