BS De Klimop

van Bergenstraat 3 in Bergen, ( Toon op kaart )

68 scholieren

Bekijk de volledige pagina van BS De Klimop, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

BS De Klimop foto

Op BS De Klimop vind je 6 klassenfoto’s en 68 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weten jullie het schoolverlaterskamp nog in Herkenbosch? 60 km heen fietsen en 60 km terug.

Weten jullie het schoolverlaterskamp nog in Herkenbosch? 60 km heen fietsen en 60 km terug. Pfoe! Maar toen zaten we wel in 3 bungalowhuisjes en bedachten we snode plannen hoe we van het "jongens-huisje" naar het "meiden-huis" konden communiceren d.m.v. touwtjes spannen. Peter Freij en Oliver Fraaije zongen "deeeee-oo" en meneer Kees was een goede stand-in tijdens een weeksluiting met het Kinderen v. Kinderen nummer "ik ben toch zeker Sinterklaas niet". Met Femke Stoeldraijer heb ik vaak opgetreden als Theo en Thea. Verder hadden we een "bandje" met Robbie Boersma, Tamara Geelen, Patrick Vullings. Wie zat er nog meer in mijn klasje? Daniel Seegers, Melanie Duif, Danny ?, Dennis v/d Veen, Branka Loesberg, Patrick Sommers. Nog een spannend feestje gehad bij Tamara thuis voor we naar de grote school gingen...

BS De Klimop, 1982

Leuke tijd gehad, vooral omdat onze klas zo gezellig klein was.

Leuke tijd gehad, vooral omdat onze klas zo gezellig klein was. En dan die afsluitweek, weet je het nog? Moesten we met z'n allen weer een stukje doen. Juffrouw Ingrid een schat Meester Joost geweldig in het organiseren van leuke en leerzame tripjes naar molens en zo Mijnhéér Bosmans streng maar rechtvaardig Juffrouw Mieke, wij begrepen elkaar geloof ik niet zo, maar achteraf wel een erg aardig mens Ik ben laatst nog eens langs het schoolgebouw gereden. Wist je dat die berakken van de 5de en 6de klas er nog steeds staan? Dat was toen al zweten in de zomer. Het is allemaal niet meer zo geweldig. De St Jozef school is afgebroken en daar staat nu een prachtig nieuwe gebouw. Misschien worden de scholen daar in samengevoegd, maar dat weet ik niet.

BS De Klimop, 1980

*********** *** ******** voor contact.

*********** *** ******** voor contact. Paardje spelen met al mijn vriendinnen in de pauze en dan na school naar de echte "paardjes". Enkele namen die ik me herinner: Branka Loesberg, Iris Rosenberg, Angelie Jacobs, Sylvia Habraken, Cees Westzaan (hoe kan je je eerste "liefde" nou vergeten??), Stephanie en Véronique Harink, de gebroeders Vullings en ga zo nog maar even door :) Hardstikke toffe tijd!

BS De Klimop, 1979

?