Bs De Kariboe

Rameaustraat 6 in Heemskerk, ( Toon op kaart )

207 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bs De Kariboe, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bs De Kariboe foto

Op Bs De Kariboe vind je 38 klassenfoto’s en 207 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kwam pas in de 4e klas hier op school.

Kwam pas in de 4e klas hier op school.

Bs De Kariboe, 1983

Leraren: Roggeveen (hoofd van de school), Roemer (stripboekverslaafde), Klas genoten: Monique Stengs, Silvia Kats, Helene Ellerkamp, Esther Ypma, Raymond Henneman, Erwin Kaptein, Ralph Kloek, Claudia Vermeulen, Evelien ?, George Kleinvelder, Cindy Konz, M

Leraren: Roggeveen (hoofd van de school), Roemer (stripboekverslaafde), Klas genoten: Monique Stengs, Silvia Kats, Helene Ellerkamp, Esther Ypma, Raymond Henneman, Erwin Kaptein, Ralph Kloek, Claudia Vermeulen, Evelien ?, George Kleinvelder, Cindy Konz, Margriet Besterman, Henriette Halberma, David Vroom Marise ?, Paul Driesen, Peter Schaafstra, Joost Naber, Maeike Broersen, Maurice oudejans. Herinneringen: Leren lezen, schrijven: Bas, Poes, Toos boekjes. Schoolkamp in de Heemkerkse duinen. Rond 5 december de aankomst van sinterklaas op het schoolplein in de rode eend. Mijter en staf stak komisch uit dak. Eend was volgens mij eigendom van de ouders van Machiel Stuart. Aula met blokken podium. Vrijdagmiddag uitvoeringen. Weken van te voren dansje oefenen op nummer van Blondie (Denise, Denise). Volgens mij heb ik in 6e klas ook in een opwelling in mijn uppie een uitvoering gedaan op nummer van 10 CC (Dreadlock holiday) Carlos. Ons klasgenootje die in het 5 jaar (geloof ik) naar Suriname moest verhuizen samen met zijn vader? Ik was toen erg onder de indruk van zijn vertrek. Ook jaren lang het geluid van de heimachines in het klaslokaal. Plan neksloot was toen in aanbouw. Het struinen tussen en in de bouwputten voor en na schooltijd. Kranten bonnetjes overtrekken en namaken en hiermee stiften, geurgummetjes en andere hebbedingetjes kopen bij de ingang van de lerarenkamer. Na jaaaaaaaaaaren treiteren was in de 6e klas voor mij de maat vol. Raymond Henneman met mijn klompjes een flinke mep gegeven onder het raam van de 6e klas. Werd hiervoor 1 week geschorst maar was wel mij ei kwijt. Spreekbeurt in 6e klas over vis. Allerlei verse vissoorten meegenomen naar school. Schol, schar, tong, kabeljauw, garnalen. Best glibberig en erg hilarisch kan ik mij nog herinneren.

Bs De Kariboe, 1973

ik zat bij meneer roemer in de klas en die was altijd gek van indianen en daarom zal onze musical mij nog wel een tijdje bijstaan.

ik zat bij meneer roemer in de klas en die was altijd gek van indianen en daarom zal onze musical mij nog wel een tijdje bijstaan. het is alleen een beetje jammer dta meneer Roemer mij niet meer herkend als ik mnet Priscilla over straat loop die hij wel herkend!

Bs De Kariboe, 1993

?