Bs Burg Sigmond

Sportlaan 2 in Werkendam, ( Toon op kaart )

65 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bs Burg Sigmond, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bs Burg Sigmond foto

Op Bs Burg Sigmond vind je 9 klassenfoto’s en 65 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn favoriete klas was de 1e zesde klas, ik ben nl.

Mijn favoriete klas was de 1e zesde klas, ik ben nl. 1 jaar vrijwillig blijven zitten, want ik was achter met rekenen. Ik ben bereikbaar via het adres: fvanderkrogt ******* . com *=hetepost maar dan op z'n engels.

Bs Burg Sigmond, 1975

Elke dag met de taxi uit Hank naar deze school (2e en 3e klas).

Elke dag met de taxi uit Hank naar deze school (2e en 3e klas). Verrassend genoeg herinner ik mij nog vele leerlingen.. Heb van Vossenaer schaken geleerd

Bs Burg Sigmond, 1975

Ow wat heb ik een leuke tijd gehad op deze school.

Ow wat heb ik een leuke tijd gehad op deze school. Ik herinner mij de maandsluitingen met al die leuke opvoeringen. Ik heb bijna alle klassen meneer Ad Vossenaar gehad. Mijn laatste jaar was tevens zijn laatste jaar op deze school. Ik herinner mij ook de ouwe zuurpruim meneer Groeneveld. We hadden regelmatig invalster juffrouw Van Twist ("tweetie") die wij een keer huilend de klas uit kregen. Achteraf zielig, maar toen hilarisch. Ik trok vooral op met Lex van Merle, Mark Uijl en Ingmar Bax.

Bs Burg Sigmond, 1980

?